Sunday, June 7, 2015

Piinaksi muuttui kiireinen odotus

No johan tämä tosiaan muutti muotoaan tämä virallisen testipäivän odotus. Nukkumisesta ei nyt tule sitäkään vähää, mitä edes keskinkertaisena yönä.

Nyt kun jotain tuntemuksia tuntuisi välillä olevan, voin vaan arvailla, mistä johtuvat. Toisinaan asentoa vaihtaessani sängyssä, seisomaan noustessa tai jos kierrän keskivartaloa, saattaa tuntua vihlaiseva nippaisu enemmän oikealta puolelta (johtofolli oikealta tässä kierrossa). Leukaan tärähti finni ja väsymys vaivaa niin, että useimmiten olisin valmis sänkyyn heti kahdeksan jälkeen. Mainittakoon, että tänä unettomanakin jaksona rytmi on tavallisimmin ollut se, että klo 22 menen nukkumaan. Tiettyjä haastavampia jaksoja lukuunottamatta en varsinaisesti enää tuntenut väsymystä kun kehoni taisi tottua noihin 3-4 tunnin yöuniin.

Piti nyt sitten ihan laskea; nyt on siis 11.päivä siirron jälkeen. Ilmeisesti erittäin herkkien raskaustestien pitäisi jo antaa tulos. Tästä syystä olenkin siis testannut eilen illalla (huono ajatus mutta tuli sauma kun mies lähti kauppaan enkä halunnut etukäteen kertoa, että sorrun testaamaan) ja tänä aamuna. Negatiivisia olivat. Aamuisessa oli ehkä jotain sangen haaleaa siinä kohdalla mihin sen toisen viivan pitäisi piirtyä mutta on kyllä varmaan ollut enemmän mun tahtotilasta kiinni nähdä siinä jotain haituvanhaaleaa. En nyt vielä kuitenkaan lannistu ja tarkoitus on edelleen huomenaamuna marssia labraan.

Josta tulikin mieleen; Felicitaksella käyvät - onko teille aina tehty lähete labraan? Mulla ei tällä kertaa sitä tullutkaan (mulla tulee aina sähköpostiin tieto jos on uusi lähete). Voin kai silti marssia labraan ja pyytää tulosta lähetettäväksi klinikalle, josta sitten soitan tuloksen?  Käyn siis Mehiläisen labrassa ja nehän ovat samaa konsernia... Tietääkö joku kohtalotoveri?

1 comment:

  1. Kommentoin hiukan tätä omaa postaustani siltä varalta, että jollain tulee vastaavanlainen tilanne eteen.

    Käyn siis labroissa Mehiläisessä. Mennessäni maanantaina kävi tosiaan ilmi, että mitään lähetettä ei ollut. Kerroin mitä haluan ja laboratorion työntekijä kävi lyhyen neuvottelun vastaavan kanssa. Neuvottelun jälkeen näytteenottaja pystyi itse tekemään lähetteen ilmeisesti lääkärin tunnuksilla (kuulostaa laittomalta mutta käytäntö siis varmistettu käytössä olevaksi). En tiedä helpottiko tätä menettelyä se, että siellä näkyi kuitenkin se helmikuussa lääkärin tekemä lähete samaiseen kokeeseen.

    Itse olin tästä joustavasta järjestelystä huomattavan helpottunut, sama olisi toki varmaan hoitunut sitten pikaisella soitolla Felicitakseen, jossa kuka hyvänsä vapaana oleva lääkäri olisi varmasti voinut lähetteen tehdä. Aamulla klo 8 vaan ei välttämättä ole vapaana olevia lääkäreitä... Jotta näin meni tämä reissu.

    ReplyDelete