Wednesday, June 3, 2015

Kutisevat rinnat ja muita lauluja

Maanantaina ja tiistaina on tuntunut kevyitä vihlaisuja alavatsan seudulla, enemmän oikealla puolella, kaukana kivusta mutta kun tulevat äkisti niin vähän yllättävät. Mitään muita tuntemuksia ei ole.  Yleisesti ottaen vointi on vielä heikko mutta se johtunee edellenekin huonoista öistä ja muuttuneesta ruokavaliosta, jota nyt yritän pienellä ryhtiliikkeellä normalisoida. Valtaosan ajasta syön ihan säännöllisesti ja terveellisesti mutta kyllä viimeisen parin viikon aikana herkuttelu on vähän karannut käsistä...

Mielestäni muutamana päivänä lugemössön (aika vähän sitä onneksi tulee ulos) mukana tuleva vuoto on ollut aavistuksen kellertävää, ei kuitenkaan rusehtavaa tai veristä eli kiinnittymisvuotoa en ole saanut bongattua.

Kummallinen ilmiö on rintojen kutina. Mitään muutoksia pesuaineissa tms. ei ole ja samoja liivejäkin (liiveistä riippuen) olen menestyksekkäästi käyttänyt jo vuoden tai viisi vuotta eli ei pitäisi olla mitään yllättävää ärsytystä rintojen iholla. Mutta kutisee vaan niin vietävästi. Rinnat ovat kuitenkin ihan pehmeät, ei kipuja tai aristusta. Viimeinen google-haku tältä aamulta on tietenkin " rintojen kutina raskausoire" ja tuleehan sieltä osumia.

No, nyt siis ilmeisesti alkoi piina kun yritän malttaa maanantaille ja odottelen selkeämpiä oireita.


5 comments:

  1. Minulla rinnat tulivat kipeäksi vasta testipäivää edeltävänä päivänä (pp 13) ja sinä päivänä ne olivat päivän aikana kasvaneet yhden kuppikoon. Aamulla laittamani rintsikat olivat sinä päivänä viimeistä päivää päällä. Ajatuskin tuntui hassulta, että olivatko nämä muka aamulla sopivat! :D

    Oli mikä tahansa "oire", niin aina löytyy joku jolla se on ollut "raskausoire". Eli loppujen lopuksi mistään ei voi päätellä mitään. Suuri osa raskausoireista on aivan samoja, kuin mitä menkkoja edeltävät oireetkin. Ja Luge aiheuttaa myös omat oireensa, jotka myöskin ovat raskausoireita. Tsemppiä piinapäiviin!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Niin totta tuo mitä sanoit raskausoireista. Siksi ehkä kirjoitinkin vähän kieli poskessa. Vaikka tosiasia on kyllä se, että nyt kyllä odotan maanantainta ja testipäivää eli tavallaan tällä olemattomien merkkien tarkkailulla ja olemassaolevien merkkien ylitulkitsemisella toivotin nyt itseni tervetulleeksi piinailijoiden kerhoon:D

      Delete
  2. Minäkään en muista kutinaa rinnoissa, mutten yhtään epäile, etteikö se olisi raskausoire! Kaikenlaisia raskausoireita kyllä oikeesti on. Minä tunsin kiinnittymosen juuri toisessa rinnassa sellaisena tuikkimisena samaan aikaan, kun kohdunseutuun tuikki.
    Toivottavasti sieltä on plussa tulossa <3 tsemppiä ja onnea matkaan !

    ReplyDelete
  3. Tsempit täältäkin!! Saapa nähdä, mitä kutina merkitsee... (Toivon tosiaan, että hyvää, mutta jos ei, onpahan taas yhden oireen viisaampi.)

    ReplyDelete