Monday, January 26, 2015

Nyt(kö vasta?) jännittää!

Kuljetan ylpeänä mukana yhtä alkiota, tai ainakin toivon niin. Tänään iltapäivällä katetri kävi sisälläni ja labra vahvisti alkiokatetrin palautuneen heille tyhjänä. Eli nyt sitten jännittämään, piinailemaan? Ihanko oikeasti. Mietin vaan, mitähän olen mahtanut tehdä viimeiset pari viikkoa; muistanko piikittää oikein, syönkö oikein, nukunko oikein, liikunko oikein, lepäänkö oikein, ajattelenko oikein, tunnenko oikein? Onko kaikki kunnossa ja sopivasti jotta saisin sopivan (ei liian vähän muttei myöskään liian paljon) määrän rakkuloita kasvamaan? Sopivasti niin, että rakkulat kasvavat sopiviksi, kypsyvät mutteivät puhkea? Sopivasti niin, että onnistuneet yksilöt saadaan punktiossa poimittua? Sopivasti niin, että turvallisesti palaudun punktiosta ja etenkään oikukas vasen munasarja ei pääse kiertymään? Sopivasti niin, että kohtuni on vastaanottavainen alkiolle, jos sellaisia saadaan aikaiseksi? 

On siis piinailtu jo ennen piinapäiviä. 

Nyt kuitenkin, matkassa on yksi alkio ja kaksi saatiin pakastettua! Olo on helpottunut, onnellinen!

5 comments:

  1. Toivon alkiolle kovasti onnea kiinnittymiseen :) Meillähän ei käynyt asia ihan näin jouhevasti, kun hyperstimulaatioriskin vuoksi tuoresiirto peruuntui :( Munasoluja toki saatiin ihan kiitettävästi, toivottavasti myös hedelmöittyvät hyvin...

    ReplyDelete
  2. Hei, kiva kun kävit vierailulla sivuillani, pistämpä siut listaan niin voin käydä kurkkimassa mitä teille kuuluu 😊 tsemppiä ja tarrasukkia kovasti!

    ReplyDelete
  3. Mietin vielä, että millainen alkio teillä siirrettiin? Minkälaiset päätyivät pakkaseen? Kun en oikein teidä, miten suhtautua näihin meidän omiin potentiaalisiin vauvanalkuihin :)

    ReplyDelete
  4. Keksi, sitä tuossa miehen kanssa mietittiinkin, että mitään kovin kummoista laatuarviota ei saatu. Tai molemmilta on ainakin mennyt ihan ohi. Jälkikäteen muistan, että sanottiin vain, ettei ollut poikkeava. Mutta lääkäri ei hehkuttanut, että olisi ollut "priimaa tavaraa" tms. Eli vähän itse asiassa epätietoinen olen laadusta. Ja varmasti osaltaan alkion laatu selviää siinä, miten kiinnitttyy.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aika ihanaa toisaalta, ettette tiedä sen tarkemmin alkion "laatua". Raskaushan voi alkaa ihan mistä alkiosta tahansa :) Ja jos teille nyt sanottiin, ettei ollut poikkeavaa, niin varmasti vähintääkin perushyvistä alkioista on kyse.

      Delete