Saturday, February 28, 2015

No news is bad news

Näin nyt taisi käydä tässä ensimmäisen hormoniruljanssin jälkeisessä kierrossa - ei vielä päästä availemaan pakastinarkun kantta. Nyt eletään jo kierron 21.päivää ja ovulaatiota ei vaan kuulu, ei näy. Lääkärimme klinikalla on jo monesti toistanut, että ei ole aivan tavatonta, ettei keho nyt vaan jaksa ovuloida.

Tavallaan se surettaa kovasti mutta juuri tällä hetkellä näen tässä myös suuren mahdollisuuden. Toivoisin niin kovasti, että saisin unettomuustilanteen kuntoon ennen seuraavaa alkionsiirtoa. Vaikka kehoni ei ilmeisesti ollut lainkaan niin kovilla kuin monilla muilla saman läpikäyneillä naisilla, olin silti enemmän tai vähemmän sekaisin ja ainakin kovin jaksamaton. En voi olla ajattelematta sitä, mikä merkitys on sillä, että voin hyvin, lepään ja kehossa vallitsee jonkunlainen tasapaino jatkuvan kaaoksen sijaan.

Jos nyt käy niin, että odotamme seuraavaan kiertoon ja siellä toivottavasti luonnollisesti tulevaan ovulaatioon, en ehkä kuitenkaan ole kamalan harmissani. Näin ainakin saisin lisäaikaa palautella kehon hyvään, tasapainoiseen ja vastaanottavaiseen tilaan. 

2 comments:

  1. Eihän pieni hengähdystauko varmaan ole yhtään paha asia. Mutta voihan se ovulaatio sieltä vielä tulla :) Vai oletko jo lopettanut testailun?

    ReplyDelete
  2. Voi että, taisin olla todella väsyneessä ja turhautuneessa tilassa päivemmällä tuota kirjoittaessani. Kyllä minä vielä testailen, vaikka sitten vuotoon saakka. Nyt olen tosin miettinyt, että haluan ensin korjata tämän unettomuustilanteen, jottemme tuhlaa hyvää alkiota tällaiseen stressipesäkkeeseen...Eli ihan totta, ei oikeasti varmaan tekisi huonoa, vaikka suosiolla ajattelisi mahdollista siirtoa vasta seuraavaan kiertoon, jossa ovuloin.

    ReplyDelete