Saturday, March 7, 2015

Epäonnista itsesäätelyä


Juuri tätä kirjoittaessani sydämessä muljahtelee oudosti ja mieltä vaivaa huolestuneisuus ja ahdistuneisuus. Yleisesti ja toisaalta erityisesti. Harmi kyllä erityisiä aiheita on niin pitkäksi listaksi, että jäsentäminen edes kirjoittaen on sangen haastavaa.

Tänään ei miehestä ole paljon iloa noin niin kuin puolison ja miehen ominaisuudessa. Jos mahdollista niin hän käy enemmän tuulella kuin minä ja se on jo paljon se. Kuvaavaa on toisaalta se, että hänellä meni herne syvälle nenään ihan pienestä sanomastani jutusta mutta onnistui lietsomaan itsensä mökötysmoodiin. Jos tästä illemmalla tulee riita niin voin todeta, että ihan turhasta tuli mutta kai meidänkin sitten on välillä riideltävä jostakin.

Mikä näitä oloja siis tasapainottaisi, jos jokin  niin se minun on nyt löydettävä (ja tehtävä) itse.


Jostain joudun luopumaankin ja tämän päivän havaintojen perusteella ainakin se, että raskaustoiveblogeista raskausblogeiksi muuttuneet jäävät minulta jatkossa lukematta. Tietenkin - kunnes toisin todetaan. Mutta nyt liika on liikaa.


3 comments:

  1. Hei T :)
    Blogissani on sinulle pieni haaste, käy kurkkaamssa :) Haastoin juuri sinut siksi, että samankaltainen elämäntilanteesi on antanut minulle niin paljon vertaistukea. Kirjoitat hyvin ja elävästi vaikeista asioista. Halauksia <3

    ReplyDelete
  2. Hei, löysin blogisi juuri. Aika samoihin aikoihin ollaan näköjään alettu perheenlisäystä yrittämään, mutta meilläkin hoidot nyt valitettavasti edessä. Miehellä todettu olevan vähän siittiöitä ja minulla endometrioosi, joten ensimmäinen IFV/ICSI edessä. Oli kiva lukea suht. positiivisesta punktio-kokemuksestasi. :) Mekin ollaan yksityisellä klinikalla, joten raha-asiat myös välillä mietityttävät..
    - mariella

    ReplyDelete
  3. Hei Mariella ja tervetuloa lukemaan! Minulla tosiaan itse punktio operaationa oli kivuton ja helppo lukuunottamatta sitä vasemman puolen runtelua, jotta saatiin vasen ylös karannut munasarja punktioneulan ulottuviin.

    Meidän klinikallamme kaikki hoitajat ja lääkäri tekivät hyvää työtä; kaikki olivat rauhallisia, selkeitä ja lempeitä ja vaikka ensimmäisessä hoidossa emme onnistuneetkaan, olen kiitollinen koko henkilökunnalle.

    Kirjoitin myös rahaan liittyvän postauksen, vaikka se jo kirjoittaessa tuntui vähän syntiseltä; saako tästä edes puhua? Onko tärkeimmällä toiveella hinta, maksimihinta?

    Toivottavasti teillä, Mariella, hoidot onnistuvat hyvin! Onnea matkaan!

    ReplyDelete