Saturday, March 7, 2015

Ilahduta bloggaajakaveria!


Sain blogihaasteen Pienelle paikka vapaana -blogin Keksiltä. Keksin blogin löysin vasta vuodenvaihteessa mutta siitä lähtien seurannut tiuhaan. Meillä menee hoidot aika lailla samaan tahtiin juuri nyt. Keksi kirjoittaa hoitojen lisäksi omista tuntemuksistaan rehellisesti. Hän on myös ilahduttanut kirjoittaen tsemppaavia kommentteja omiin blogikirjoituksiini (=outoihin ja joskus päättömiin vuodatuksiin). Keksille ja hänen puolisolleen toivon sydämeni pohjasta onnistumista hoidoissa, vaikka ihan niin pian kuin suinkin!<3

Juuri tänään tämä ilahdutus sattui aivan taianomaiseen kohtaan. Kotiolot eivät nyt näytä kovin riemukkailta ja oma mieliala on  ollut sanalla sanoen maassa. Tällainen ilahduttikin nyt kovin ja saa suupielet kääntymään kohti korvia. 

Minä puolestani haastan Toiveena vauva -blogin kirjoittajan, joka on elänyt lasta toivoen jo hyvän aikaa ja hänellä on jo paljon tietoa ja kokemuksia hoitojen eri vaiheista ja tuntemuksista. Häneltä on myös Keksin tavoin saanut mitä parhainta vertaistukea.

Haasteen säännöt: 

•  Kirjoita blogiteksti, jossa kerrot haasteen säännöt ja haastat mukaan valitsemasi bloggaajat. Bloggaajien määrän voit itse päättää.
•  Kun haastamasi bloggaaja lähtee mukaan ja julkaisee haastepostauksen blogissaan, laita ilahdutusasia vireille.
• Voit ilahduttaa bloggaajakaveria sinulle sopivimmalla tavalla; esimerkiksi postittamalla hänelle kortin, kirjeen, pienen herkun tai jotain omatekoista. Ilahduttaa voit myös vaikka kommenttien tai sähköpostin välityksellä.

Voit tottakai ilahduttaa myös haasteessa jo mukana olevia bloggaajakavereita, mutta silloin haastetun ei tarvitse enää itse haastaa mukaan uusia kirjoittajia.

No comments:

Post a Comment