Wednesday, May 20, 2015

Kun iso laiva kääntyykin nopeasti

Mitä tunteiden vuoristorataa!

Viime päivät olen henkisesti valmistanut itseäni kuulemaan, että tässäkään kierrossa ei ole odotettavissa ovulaatiota ja että katseet tulisi kääntää myöhempään. Kalenterinsivuja on tullut plärättyä (ilman kovin järjellistä ajatusta) ja spekuloitua mahdollisia tulevia kiertoja. Järkeä tässä hommassa on ollut mukana vain hitunen ja suurelta osalta siksi, että kiertoni ovat alkuvuodesta olleet pitkiä ja ennakoimattomia. En ollut vielä vaivautunut ottamaan selvää olisiko lääkkeellinen kierto edes mahdollista toteuttaa kierron mahdollisesti alkaessa ollessamme matkalla. En ole siis tutustunut lääkkeellisessä kierrossa käytettäviin lääkkeisiin ja niiden säilyvyyteen eri lämpötiloissa.

Ja tänään tuntuikin siltä kuin ihme olisi tapahtunut! Johtofollikkeli näyttäisi löytyneen oikealta, se oli vielä vaatimaton kooltaan (17mm). Limakalvo oli 7mm mutta se on kuulemma nyt minimipaksuudessaan. Ehkä ovulaatioon on kuitenkin vielä tovi ja limakalvokin ehtii vielä paksuuntua.


Töissä oli tänään iltapainotteistakin työtä joten katkaisin työpäiväni ihan reilusti, kävin ultrassa kaikessa rauhassa ja ultran päälle kävin vielä juhlakahveilla itsekseni. Uutiset olivat niin hyviä, että oli oikein ihanaa, että mies oli mukana kuulemassa. Motiivini pyytää hänet mukaani oli kuitenkin aivan päinvastainen, kuvittelin, että tulisimme suunnittelemaan miten etenisimme hoidoissa kesän jälkeen.


Vielä ei voi juhlia sillä huolenaiheitahan riittää edelleen; ovuloinhan varmasti, sattuuhan ovulaatio sopivalle päivälle, selviääkö alkio sulatuksesta, kiinnittyykö alkio jne. (ei nyt mennä tässä listassa asioiden edelle sillä huolien ja murheiden lista on varmasti pitkä). No, fiilis oli hyvä ja tässä olossani tempaisin työpaikalle tarjottavaksi suklaata. Eli pieni salainen juhlan paikka kuitenkin. :D Olen lopettamassa ko. työpaikassa viikon kuluttua ja sillä verukkeella menee varmasti kaikki tulevat erikoisuustempaukset läpi.

Nyt viimein palautumaan tästä tunnevuoristoratapäivästä...

3 comments: